AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kızla sarılmak

Kahve falında bir kızla sarılmak

Kahve falında bir kızla sarılmak bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında bir kızla sarılmak gördüyseniz:

  • İmkansızın peşinden gitmeniz sizi bazı olaylardan soğutabilir.

Kahve falında bi kıza sarılmak parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına yorulur.

Kahve falında amca kızına sarılmak güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına rivayet eder.

Kahve falında hoşlandığın kıza sarılmak yokluk nedir bilmeyeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kızla sarılmak parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına inanılır.

Kahve falında tanıdık bir kıza sarılmak sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kızın beline sarılmak neşe içinde olacağına, refah içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında kıza sarılıp ağlamak özgüveninde artış yaşanacağına, keyifli sohbetler edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kızına sarılmak sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir