AnaSayfa / Genel / Kahve falında bi kıza sarılmak

Kahve falında bi kıza sarılmak

Kahve falında bi kıza sarılmak keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, hem dua alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bi kıza sarılmak gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla yemek yiyebilir ya da içki içebilirsiniz, fikirlerinizi abartılı şekilde sergileyebilir ya da tutamayacağınız sözler verebilirsiniz.

Kahve falında kızını sarı saçlı görmek ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında kıza sarılmak öpmek hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, işleri büyütme sürecine girileceğine işaret eder.

Kahve falında kızına sarılmak işlerin rayından çıkacağına, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında bir kızla sarılmak kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kıza sarılmak zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kızla sarılmak sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında teyze kızına sarılmak yılmayacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında kızının saçını sarı görmek huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir