AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kıza gül vermek

Kahve falında bir kıza gül vermek

Kahve falında bir kıza gül vermek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, kötü kimselerin ağına düşeceğine, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına delalettir.

Kahve falında bir kıza gül vermek gördüyseniz:

  • Engeller ya da zorluklarla mücadele etmemiz gerekebilir.

Kahve falında bir kıza gül görmek moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kıza gül vermek başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, rahat bir hayata adım atılacağına delalettir.

Kahve falında bir kıza gül vermek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, çok hayırlı adımların atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızı gülerken görmek maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına delalettir.

Kahve falında bir kıza kırmızı gül vermek kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiği kızı gülerek görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına alamet eder.

Kahve falında çiçek ve gül görmek ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine delalettir.

Kahve falında büyük gül görmek işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir