AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kıza gül görmek

Kahve falında bir kıza gül görmek

Kahve falında bir kıza gül görmek yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, geleceğe olan inancını yitireceğine, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, sıhhat kazanacağına alamet eder.

Kahve falında bir kıza gül gördüyseniz:

  • Koşullar üzerinde tekrar pazarlık şansınız var.

Kahve falında bir kıza kırmızı gül vermek içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine alamet eder.

Kahve falında kıza gül vermek sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına işarettir.

Kahve falında bir kıza gül vermek çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızı gülerken görmek başarıya ve zafere doymayacağına, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kıza gül görmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızı gülerek görmek bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında rengarenk gül görmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında turuncu gül görmek bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir