AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçek ve gül görmek

Kahve falında çiçek ve gül görmek

Kahve falında çiçek ve gül görmek çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında çiçek ve gül gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde önemli gelişmeler olabilir.

Kahve falında gül ve çiçek görmek çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, yaşadığı zorlukların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında çiçek gül görmek insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında gül hatmi çiçeği görmek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, duygularının karşılık göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çiçek ve gül görmek malını ve parasını sağlama alacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin insanı gülerken görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına alamet eder.

Kahve falında toprağa gül dikmek geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, yaşamının tadını çıkaracağına tabir olunur.

Kahve falında ölen insanı gülerken görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, hayırlı işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında gülerken ağlamak çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir