AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kızı gülerken görmek

Kahve falında sevdiğin kızı gülerken görmek

Kahve falında sevdiğin kızı gülerken görmek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, dirliğin bozulabileceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, mal ve para kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızı gülerken gördüyseniz:

  • Bir partnerde neler aradığınızı veya neleri alttan alamayacağınızı fark edebilirsiniz.

Kahve falında sevdiği kızı gülerek görmek çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kızı gülerken görmek borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kıza gül vermek geçim derdine düşeceğine, atılan adımların sıkıntı yaratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kıza gül görmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kıza gül vermek sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine alamet eder.

Kahve falında bir kıza kırmızı gül vermek dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin birini gülerken görmek ileride saygın bir kimse olacağına, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğini güler yüzlü görmek kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir