AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıza gül vermek

Kahve falında kıza gül vermek

Kahve falında kıza gül vermek ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, dualarından hayır görmeyeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, evlerine dünürcü geleceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, keyfin bozulacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında kıza gül vermek gördüyseniz:

  • Akılcı yaklaşımları belli konularda ilerlemenizde veya bazı problemlerin çözümünde size yardımcı olabilir.

Kahve falında bir kıza gül vermek sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında sevdiği kızı gülerek görmek yeni bir sosyal çevreye gireceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine inanılır.

Kahve falında bir kıza kırmızı gül vermek huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine delalet eder.

Kahve falında kıza gül vermek kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kızı gülerken görmek kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kıza gül görmek hazırdan yemek zorunda kalacağına, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gülerek merdiven inmek hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, yüksek mevkilere getirileceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı gül dağıtmak namının yürüyeceğine, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir