AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kişiyi kuran okurken görmek

Kahve falında bir kişiyi kuran okurken görmek

Kahve falında bir kişiyi kuran okurken görmek kırılan kalplerin barışacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, rızkın genişlemesine, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir kişiyi kuran okurken gördüyseniz:

  • Sağlığınızla veya yakınlarınızın sağlıklarıyla ilgili problemler söz konusu olabilir.

Kahve falında bir kişiyi kuran okurken görmek hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına rivayet eder.

Kahve falında kuran okurken ağlamak itibarını geri kazanacağına, aralarında bir konuşma geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölen birini kuran okurken görmek şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine işarettir.

Kahve falında ölüyü kuran okurken görmek yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşini kuran okurken görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşı kuran okurken görmek moralinin her zaman yerinde olacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anneyi kuran okurken görmek çok üzüntülü yollardan geçeceğine, hastalıklarının iyileşeceğine delalet eder.

Kahve falında kendini kuran okurken görmek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir