AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyi kuran okurken görmek

Kahve falında anneyi kuran okurken görmek

Kahve falında anneyi kuran okurken görmek gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında anneyi kuran okurken gördüyseniz:

  • Diğerleri ne derse desin, siz kendi bildiğiniz yolda devam edin.

Kahve falında annesini kuran okurken görmek sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anneyi kuran okurken görmek istediği gibi bir hayata kavuşacağına, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalet eder.

Kahve falında ölen birini kuran okurken görmek kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, neşenin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında başkasını kuran okurken görmek en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir kişiyi kuran okurken görmek yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuran okurken zorlanmak sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, yol göstereceğine inanılır.

Kahve falında eşini kuran okurken görmek hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına delalettir.

Kahve falında oğlunu kuran okurken görmek karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir