AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşini kuran okurken görmek

Kahve falında kardeşini kuran okurken görmek

Kahve falında kardeşini kuran okurken görmek hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşini kuran okurken gördüyseniz:

  • Sağlıklı olmayan yerlerden veya durumlardan uzaklaşmalısınız.

Kahve falında kardeşini kuran okurken görmek derin bir nefes alacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına delalet eder.

Kahve falında kuran okurken ağlamak kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına delalet eder.

Kahve falında babayı kuran okurken görmek rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, fal sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anneyi kuran okurken görmek etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine işaret eder.

Kahve falında ölüyü kuran okurken görmek fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, dedikodu edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölen birini kuran okurken görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, parasının her geçen gün artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir başkasını kuran okurken görmek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına tabir olunur.

Kahve falında oğlunu kuran okurken görmek ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir