AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini kuran okurken görmek

Kahve falında kendini kuran okurken görmek

Kahve falında kendini kuran okurken görmek kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendini kuran okurken gördüyseniz:

  • Yapacak çok işiniz var.

Kahve falında kuran okurken uyumak fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına inanılır.

Kahve falında ölüyü kuran okurken görmek kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, sorunların ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında birinin kuran okurken görmek durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine delalet eder.

Kahve falında kuran okurken görmek arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine delalet eder.

Kahve falında bir kişiyi kuran okurken görmek kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına işarettir.

Kahve falında bir başkasını kuran okurken görmek kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, zorluklarını aşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babayı kuran okurken görmek çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşini kuran okurken görmek mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir