AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birini kuran okurken görmek

Kahve falında ölen birini kuran okurken görmek

Kahve falında ölen birini kuran okurken görmek sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, karlı işlere gireceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında ölen birini kuran okurken gördüyseniz:

  • Ne yaptığınız veya neden yaptığınız konusunda açık olmanızda fayda var.

Kahve falında birinin kuran okurken görmek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, geçici olarak rahatsızlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşini kuran okurken görmek alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğini kuran okurken görmek yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuran okurken zorlanmak girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birini kuran okurken görmek sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini kuran okurken görmek eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında annesini kuran okurken görmek girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında kuran okurken gülmek sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, başarıya ulaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir