AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü kuran okurken görmek

Kahve falında ölüyü kuran okurken görmek

Kahve falında ölüyü kuran okurken görmek günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, nasiplerini alacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü kuran okurken gördüyseniz:

  • Her şeyi akışa bırakın.

Kahve falında ölüyü kuran okurken görmek eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annesini kuran okurken görmek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına alamet eder.

Kahve falında kardeşini kuran okurken görmek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğini kuran okurken görmek verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuran okurken ağlamak yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, ailesini kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında kuran okurken görmek eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında babasını kuran okurken görmek düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine yorulur.

Kahve falında kuran okurken uyanmak girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir