AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kişiyi kanser görmek

Kahve falında bir kişiyi kanser görmek

Kahve falında bir kişiyi kanser görmek daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kişiyi kanser gördüyseniz:

  • Gerçi siz eninde sonunda şansınızın büyük yardımıyla olumsuzluklardan çabuk sıyrılacaksınız.

Kahve falında başka bir kişinin kanser olduğunu görmek yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına işaret eder.

Kahve falında bir kişinin kanser olduğunu öğrenmek sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine delalettir.

Kahve falında bir kişinin kanser olduğunu görmek çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına yorulur.

Kahve falında bir kişinin kanser olduğunu duymak mallarının eksileceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kişiyi kanser görmek girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun kanser olduğunu görmek yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinin kanser olduğunu görmek kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında akrabanın kanser olduğunu görmek ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir