AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kişinin kanser olduğunu görmek

Kahve falında bir kişinin kanser olduğunu görmek

Kahve falında bir kişinin kanser olduğunu görmek işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, falı kapatan kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, imkânsızlıklarının biteceğine işarettir.

Kahve falında bir kişinin kanser olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konulara olmanız gerektiğinden daha çok iyimser bakıyor olabilirsiniz.

Kahve falında bir kişinin kanser olduğunu duymak moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, fırsatların heba edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kişinin kanser olduğunu görmek sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına işarettir.

Kahve falında bir kişiyi kanser görmek ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında bir kişinin kanser olduğunu öğrenmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka bir kişinin kanser olduğunu görmek gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında sevgilisinin kanser olduğunu görmek herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kanser olacağını öğrenmek yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşını kanser görmek arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir