AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin kanser olduğunu görmek

Kahve falında sevdiğinin kanser olduğunu görmek

Kahve falında sevdiğinin kanser olduğunu görmek hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, bilgiyle donanacağına, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğinin kanser olduğunu gördüyseniz:

  • İş birlikleriniz veya ortak kaynak kullanımı gerektiren işleriniz yolunda gitmeye başlayabilir.

Kahve falında sevdiğini kanser görmek rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin kanser olduğunu görmek hayat daha olumlu bakılacağına, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin birinin kanser olduğunu görmek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında kanser kadın görmek sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kan kanser olmak çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine tabir olunur.

Kahve falında birini kanser olmuş görmek anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin kanser olduğunu görmek hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine inanılır.

Kahve falında kanserli insanlar görmek büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, müjdeli haberle geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir