AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunun kanser olduğunu görmek

Kahve falında çocuğunun kanser olduğunu görmek

Kahve falında çocuğunun kanser olduğunu görmek iş hayatında sözü geçen biri olacağına, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun kanser olduğunu gördüyseniz:

  • Hayatınızı farklı şekilde yaşamanın yolları üzerine düşünebilirsiniz.

Kahve falında çocuğun kanser olduğunu görmek zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine yorulur.

Kahve falında çocuğunun kanser olduğunu görmek fesatlıklar içinde kalınacağına, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğunun kanser olduğunu öğrenmek yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına alamet eder.

Kahve falında cilt kanseri olduğunu görmek bedenen de ruhen de şifa bulacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında eşinin kanser olduğunu görmek anlaşmalardan cayılacağına, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kendini kanser hastası görmek endişelerinin yerini umudun alacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında başka birinin kanser olduğunu öğrenmek üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında annenin kanser olduğunu görmek çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, bilgi sahibi olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir