AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeytanı boğmak

Kahve falında şeytanı boğmak

Kahve falında şeytanı boğmak kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, nasibin bollaşacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına delalet eder.

Kahve falında şeytanı boğmak gördüyseniz:

  • Katı bir tutum içine girmekten kaçının.

Kahve falında şeytan boğmak kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında şeytanı boğmak üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, insanlara iş öğreteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şeytanın boğduğunu görmek maddi olarak çok huzurlu olunacağına, köşeye sıkıştıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında insan boğmak malından ve parasından kaybedeceğine, hayırlı işlere girişileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının seni boğduğunu görmek geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine delalettir.

Kahve falında annesini boğmak çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadın boğmak kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında tilki boğmak yeni insanlarla tanışacağına, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir