AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kişinin yüzünü görmek

Kahve falında bir kişinin yüzünü görmek

Kahve falında bir kişinin yüzünü görmek dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, her işinde iyilikle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında bir kişinin yüzünü gördüyseniz:

  • Tüm gerçekleri bilmiyor olmanız nedeniyle bazı alanlarda kontrolünüzü kaybedebilirsiniz.

Kahve falında denizde yüzen kişiler görmek fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine işaret eder.

Kahve falında ölen kişinin yüzünü görmek ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kişinin yüzünü görmek hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişinin yüzüne dokunmak kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına delalet eder.

Kahve falında yüzen kişi görmek büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına delalettir.

Kahve falında havuzda yüzen kişiler görmek çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş kişinin yüzünü görmek anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına işaret eder.

Kahve falında bir kişinin yüzünü görememek maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir