AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzen kişi görmek

Kahve falında yüzen kişi görmek

Kahve falında yüzen kişi görmek her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, ekmeğinin verimli olacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, sorunlu bir dönemin başlayacağına, eldeki imkanların giderek azalacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzen kişi gördüyseniz:

  • Yakın akraba ya da kardeşlerinizle ilgili tatsızlıklar da olabilir.

Kahve falında denizde yüzen kişiler görmek fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına delalettir.

Kahve falında havuzda yüzen kişiler görmek zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında yüzen kişiler görmek sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzen kişi görmek iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, işlerindeki karın artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişinin yüzünü görmek değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişinin yüzünü görmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kişinin yüzünün yandığını görmek saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin yüzüne dokunmak dünya malı edineceğine, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir