AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis ve polis arabası görmek

Kahve falında polis ve polis arabası görmek

Kahve falında polis ve polis arabası görmek malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, içinin ve kafasının da rahat edeceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında polis ve polis arabası gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin şaşırtıcı hareketleri veya umursamazlıkları sizi hayrete düşürebilir.

Kahve falında arabayla polisten kaçmak güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, daha sık bir araya geleceğine inanılır.

Kahve falında polisten arabayla kaçmak dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında polis arabasına bindiğini görmek çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine işarettir.

Kahve falında polis arabasına binmek maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına alamet eder.

Kahve falında polis arabası sürmek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında araba sürerken polise yakalanmak hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında polis arabasına çarpmak istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına delalettir.

Kahve falında polis arabası görmek maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, eve kapanıp, kendine döneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir