AnaSayfa / Genel / Kahve falında polise yemek vermek

Kahve falında polise yemek vermek

Kahve falında polise yemek vermek hafifleyeceğine, başarılı olacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, maddi zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında polise yemek vermek gördüyseniz:

  • Ailenizden birisinin hastalığı ya da önemli bir sorunu ile uğraşmanız da gerekebilir.

Kahve falında polisten tokat yemek sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına işarettir.

Kahve falında trafik polisinden ceza yemek kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında polisten ceza yemek ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında polislere yemek vermek sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine delalet eder.

Kahve falında polise yemek vermek beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında bayan polisle konuşmak uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine inanılır.

Kahve falında polisi dövmek eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında polis okulu kazanmak çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir