AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kişinin parmağında yüzük görmek

Kahve falında bir kişinin parmağında yüzük görmek

Kahve falında bir kişinin parmağında yüzük görmek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, işinin gücünün de rast gideceğine, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, haksızlığa uğrayacağına delalettir.

Kahve falında bir kişinin parmağında yüzük gördüyseniz:

  • Kadınsanız sevdiğiniz kimsenin çok istediğiniz bir davranışıyla karşılaşacaksınız.

Kahve falında sevdiğin kişinin parmağında yüzük görmek doğru adımlar atacağına, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına yorulur.

Kahve falında bir kişinin parmağında yüzük görmek rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kişinin parmağında yüzük görmek maddi kriz yaşanacağına, umduğunu bulamayacağına işarettir.

Kahve falında sevdiği kişinin parmağında yüzük görmek sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiği adamın parmağında yüzük görmek garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parmağına yüzük takıp çıkarmak verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızın parmağında yüzük görmek kısmetinin ve şansının kapanacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan fal, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin parmağında yüzük görmek zaman içinde daha güzel günler göreceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir