AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kişinin parmağında yüzük görmek

Kahve falında sevdiği kişinin parmağında yüzük görmek

Kahve falında sevdiği kişinin parmağında yüzük görmek çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, haksızlığa uğranacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiği kişinin parmağında yüzük gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamaya koyacak duruma gelmedikçe hiçbir konuda bağlayıcı söz vermemeli veya zamanınızı başka bir yere harcamamalısınız.

Kahve falında sevdiği kişinin parmağında yüzük görmek ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin parmağında yüzük görmek başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kişinin parmağında yüzük görmek kararlar alacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kişinin parmağında yüzük görmek sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiği insanın parmağında yüzük görmek kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızın parmağında yüzük görmek evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin insanın parmağında yüzük görmek aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, büyük atılımlar yapılacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiği erkeğin parmağında yüzük görmek iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir