AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin parmağında yüzük görmek

Kahve falında eşinin parmağında yüzük görmek

Kahve falında eşinin parmağında yüzük görmek yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, önün açılacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, amaçlardan sapmaya, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine yorulur.

Kahve falında eşinin parmağında yüzük gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz maddi konularda, bayansanız duygusal ilişkilerinizde şanslısınız.

Kahve falında eski eşin parmağında yüzük görmek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine alamet eder.

Kahve falında eşinin parmağında yüzük görmek başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, mali olarak sıkıntıya düşeceğine delalet eder.

Kahve falında parmakta gümüş yüzük görmek kazançlı işlere yatırım yapacağına, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra fal sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında parmağa taşlı yüzük takmak hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parmağındaki yüzüğü kaybetmek maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında parmakta yüzük çıkartmak projelerinin engellenmeye çalışılacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında parmaktan yüzük çıkarmak kişinin fena halde yanılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın yüzük parmağına takmak hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, işinde de hep başarılı olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir