AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kişinin küçüklüğünü görmek

Kahve falında bir kişinin küçüklüğünü görmek

Kahve falında bir kişinin küçüklüğünü görmek sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, sonu hayırlı olacak bir izdivaca, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, yaraların merheminin bulunulacağına, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına işarettir.

Kahve falında bir kişinin küçüklüğünü gördüyseniz:

  • Çalışma isteksizliğinden sıyrılmanız gerekiyor.

Kahve falında kişiyi küçük görmek mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, iş yeri sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kişinin küçüklüğünü görmek çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin küçüklüğünü görmek görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında küçük kızının hamile olduğunu görmek çok büyük bir aşk yaşanacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine işarettir.

Kahve falında küçük abdestini yapmak halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında suda küçük balık görmek aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine yorulur.

Kahve falında küçük armut görmek aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye tabir olunur.

Kahve falında küçük kelebek görmek her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir