AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük abdestini yapmak

Kahve falında küçük abdestini yapmak

Kahve falında küçük abdestini yapmak içinin ve kafasının da rahat edeceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, dertlerin uzaklaştırılacağına, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine işarettir.

Kahve falında küçük abdestini yapmak gördüyseniz:

  • Bilgi ya da haber toplamak üzere hazır beklemeniz durumunda, yeni kararlar alabilir, çözümler üretebilirsiniz.

Kahve falında küçük abdest yapmak sırtındaki yükten kurtulacağına, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında büyük ve küçük abdestini yapmak yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine alamet eder.

Kahve falında küçük abdestini yapmak herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına inanılır.

Kahve falında ayakta küçük abdestini yapmak kendisine yeni kısmetler sunacağına, aile içinde geçim derdinin olmayacağına inanılır.

Kahve falında altına küçük abdest yapmak ticaretin açılacağına, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalete küçük abdestini yapmak bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, onu uyaracağına rivayet eder.

Kahve falında altına küçük abdestini yapmak ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine delalettir.

Kahve falında tuvalette küçük abdestini yapmak bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, harcama gücünün artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir