AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük kelebek görmek

Kahve falında küçük kelebek görmek

Kahve falında küçük kelebek görmek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, çok kötü günler göreceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına yorulur.

Kahve falında küçük kelebek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size istediğiniz yanıtları vermemesi veya geri dönüşleri yapmaması nedeniyle sinirleniyor olabilirsiniz.

Kahve falında küçük kelebek görmek aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine işaret eder.

Kahve falında kelebek olup uçmak ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evde kelebek görmek manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine yorulur.

Kahve falında kelebekten korkmak söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kelebekle uçmak saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, zor ve kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz kelebek sürüsü görmek onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına işarettir.

Kahve falında kelebek küpe görmek insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kelebeğe dönüşmek ailesinde gerginlikler yaşanacağına, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir