AnaSayfa / Genel / Kahve falında kişiyi küçük görmek

Kahve falında kişiyi küçük görmek

Kahve falında kişiyi küçük görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, çok başarılı işlere imza atacağına, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kişiyi küçük gördüyseniz:

  • Beklediğiniz özgürlüğü karşı tarafa sunmak da zayıf kalabilirsiniz.

Kahve falında bir kişinin küçüklüğünü görmek uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin küçüklüğünü görmek yani babasına benzeyeceğine, rahat bir hayat yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kişiyi küçük görmek istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında küçük ördek görmek yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında küçük biber görmek zaferler kazanacağına, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında kendi kızının küçüklüğünü görmek işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına işarettir.

Kahve falında küçük heykel görmek bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küçük yılan tutmak şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir