AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kişinin annesini görmek

Kahve falında bir kişinin annesini görmek

Kahve falında bir kişinin annesini görmek hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, iş hayatında başarılı olmaya, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kişinin annesini gördüyseniz:

  • Gelecekte sizinle iş birliği yapmak isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında sevdiğiniz kişinin annesini görmek işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , çok kötü olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kişinin annesini görmek gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişinin annesini görmek kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, övgü dolu sözler duyacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiği kişinin annesini görmek kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aşık olduğun kişinin annesini görmek büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin annesiyle konuşmak evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında başka bir kişinin annesini görmek eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin anne ve babasını görmek zor bir duruma düşüleceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir