AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kişinin annesini görmek

Kahve falında sevdiği kişinin annesini görmek

Kahve falında sevdiği kişinin annesini görmek her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, kişinin gönlünü alacağına, dini inançların güçleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, karar vermekte güçlük çekeceğine, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişinin annesini gördüyseniz:

  • Belli bir girişim veya anlaşma tekrar şekilleniyor.

Kahve falında sevdiğin kişinin annesini görmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişinin anne ve babasını görmek aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğiniz kişinin annesini görmek kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişinin annesiyle konuşmak ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiği kişinin annesini görmek hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kişinin annesini görmek yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında aşık olduğun kişinin annesini görmek yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, günahların da affolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka bir kişinin annesini görmek orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir