AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişinin anne ve babasını görmek

Kahve falında sevdiğin kişinin anne ve babasını görmek

Kahve falında sevdiğin kişinin anne ve babasını görmek bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişinin anne ve babasını gördüyseniz:

  • Spor aktiviteleri ile her zamankinden daha fazla ilgilenebilirsiniz veya en azından uzun yürüyüşlere çıkma ihtiyacı duyabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin kişinin anne ve babasını görmek bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişinin babasını görmek hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kişinin babasını görmek ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğiniz kişinin annesini görmek başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, kazancını iki kat arttıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin annesini görmek yeni projelere atılacağına, güvenlikli bir siteye taşınılacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişinin annesiyle konuşmak yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişinin annesini görmek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin anne babasını görmek sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir