AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşık olduğun kişinin annesini görmek

Kahve falında aşık olduğun kişinin annesini görmek

Kahve falında aşık olduğun kişinin annesini görmek yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, kısa sürecek bir işe gireceğine, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aşık olduğun kişinin annesini gördüyseniz:

  • Yolculuk edilmesini gerektiren veya yabancılarla ilgili iş koşulları da zaman alabilir.

Kahve falında aşık olduğun kişinin annesini görmek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aşık olduğumuz kişiyi görmek gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında aşık olduğun kişiyi öpmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına inanılır.

Kahve falında aşık olduğu kişiyle el ele tutuşmak hastalıklarının azalacağına, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına alamet eder.

Kahve falında aşık olduğun kişiyle telefonda konuşmak kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında aşık olduğun kişiyi yanağından öpmek ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kişiye aşık olmak geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına inanılır.

Kahve falında aşık olduğun kişiyle el ele tutuşmak kazançsız işler peşinde olmaya, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir