AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir kişinin annesini görmek

Kahve falında başka bir kişinin annesini görmek

Kahve falında başka bir kişinin annesini görmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, kişinin her işi severek yapacağına, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka bir kişinin annesini gördüyseniz:

  • Bekar bir ikizseniz, arzuladığınız gibi yürümeyen bir ilişkiniz hakkında sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında başka bir kişinin annesini görmek özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine işarettir.

Kahve falında başka kişilerin kavga ettiğini görmek neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başka bir kişinin kanser olduğunu görmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin başka biriyle evlendiğini görmek ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında başka bir kişinin namaz kıldığını görmek nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişinin başka biriyle evlendiğini görmek hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi başka biriyle görmek falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiği kişiyi başka biriyle görmek moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir