AnaSayfa / Genel / Kahve falında oruçlu kimse görmek

Kahve falında oruçlu kimse görmek

Kahve falında oruçlu kimse görmek Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, mutsuz olacağına, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oruçlu kimse gördüyseniz:

  • İşle ilgili yeni yöntemler geliştirebilir, yeni araçlar kullanmayı öğrenebilir, teni sözleşmelere imzalar atabilirsiniz.

Kahve falında oruçlu kimse görmek gidilecek yönün belirleneceğine, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş bir kimseyle konuşmak bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına rivayet eder.

Kahve falında iyi kimseleri görmek itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir kimsenin küçüldüğünü görmek kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine delalettir.

Kahve falında bir kimsenin işten çıkarıldığını görmek iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına delalettir.

Kahve falında bir kimsenin kustuğunu görmek aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, fakirleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kimsenin hasta olduğunu görmek başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdık kimse görmek konforlu ve rahat hale geleceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir