AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı kimse görmek

Kahve falında yaşlı kimse görmek

Kahve falında yaşlı kimse görmek kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, sevdiklerine kavuşacağına, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, iyilik ve güzellik bulacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına inanılır.

Kahve falında yaşlı kimse gördüyseniz:

  • Tembelliğinizi yenip hiç olmazsa önemli konulara gereken özeni göstermelisiniz.

Kahve falında yaşlı kimse görmek sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, başarının garantileneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kimseyi öldürdüğünü görmek yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aşık olduğun kimseyi görmek mutluluğunun katlanacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kimsesiz birine yardım etmek bütçesinin küçüleceğine, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına inanılır.

Kahve falında tanıdık kimse görmek evlatlarından memnun olacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş bir kimsenin ağladığını görmek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir kimseyi canlı görmek işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuran okuyan kimseyi görmek hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir