AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kimsenin boğulduğunu görmek

Kahve falında bir kimsenin boğulduğunu görmek

Kahve falında bir kimsenin boğulduğunu görmek dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, işini kaybedeceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, aradaki buzları eriteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kimsenin boğulduğunu gördüyseniz:

  • Bir aşk ilişkisine girmeniz ya da en azından sizi heyecanlandıracak bir flörte başlamanız olasıdır.

Kahve falında bir kimsenin boğulduğunu görmek işlerinin aksayacağına, kişinin hedeflediği işi alacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kimsenin öldüğünü duymak para sıkıntısı çekmeyeceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine yorulur.

Kahve falında düğünde kimsenin olmadığını görmek beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine alamet eder.

Kahve falında bir kimseye yardım etmek sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına yorulur.

Kahve falında bir kimsenin saçını yolmak hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş bir kimseyi görmek maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kimsesizler yurdu görmek dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem falı kapatan kişinin kendisini toparlayamayacağına yorulur.

Kahve falında bir kimseden kaçmak akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, insanların yolunu aydınlatacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir