AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kimsenin öldüğünü duymak

Kahve falında bir kimsenin öldüğünü duymak

Kahve falında bir kimsenin öldüğünü duymak maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kimsenin öldüğünü duymak gördüyseniz:

  • Ailenizde sevinçli bir olay yaşanabilir.

Kahve falında bir kimsenin öldüğünü duymak zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ölen kimsenin sesini duymak başarılarının sürekli olacağına, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kimseyi öldürdüğünü görmek istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kimsenin öldürüldüğünü görmek çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş kimsenin tekrar öldüğünü görmek elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında bir kimseyi öldürmek kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, rahata kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında bir kimsenin öldüğünü görmek hoş olmayan sözler işiteceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında anneni öldüğünü duymak tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir