AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi cam kase görmek

Kahve falında mavi cam kase görmek

Kahve falında mavi cam kase görmek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına delalet eder.

Kahve falında mavi cam kase gördüyseniz:

  • Aşk hayatınıza öncelik tanımanız gerekiyor.

Kahve falında mavi cam kase görmek sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına delalettir.

Kahve falında cam kaseler görmek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cam kase almak toparlanacağına, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cam kase yemek gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cam kase görmek gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cam kase kırmak bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi kase görmek uzun süre işsizlik çekeceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın kase görmek rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, maddi gücünün yerine geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir