AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolu kase görmek

Kahve falında dolu kase görmek

Kahve falında dolu kase görmek bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine tabir olunur.

Kahve falında dolu kase gördüyseniz:

  • Kıskançlık krizine giren sevgiliniz ya da eşiniz, sizden kendisine daha fazla zaman ayırmanızı isteyebilir.

Kahve falında dolu kase görmek uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi cam kase görmek para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında metal kase görmek huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında kase yoğurt görmek bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük kase görmek kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çorba kasesi görmek ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine alamet eder.

Kahve falında boş kase görmek keyifli sohbetler edeceğine, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kase satın almak sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, kötülüklerden uzak kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir