AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kasa kiraz görmek

Kahve falında bir kasa kiraz görmek

Kahve falında bir kasa kiraz görmek kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında bir kasa kiraz gördüyseniz:

  • Harcamalarınız oldukça artacaktır, maddi gelirinizin üstünde bazı borçlara girmiş oabilirsiniz.

Kahve falında kasayla kiraz görmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kasa kiraz görmek güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında kasada calismak kazancınızın artacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine yorulur.

Kahve falında kasayla üzüm görmek keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine delalet eder.

Kahve falında bir kasa meyve görmek maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına alamet eder.

Kahve falında arabanın kasasına binmek falı kapatan kişinin keyfinin kaçacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında kasadan para çaldığını görmek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında traktör kasası görmek arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir