AnaSayfa / Genel / Kahve falında kasadan para çaldığını görmek

Kahve falında kasadan para çaldığını görmek

Kahve falında kasadan para çaldığını görmek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, bunun da fal sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, her şeyin ters gideceğine, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında kasadan para çaldığını gördüyseniz:

  • Olaylar büyük çaplı hal almadan önce, iyi bir değerlendirme yapılmasında veya iş bölümü gerçekleştirilmesinde fayda var.

Kahve falında kasadan para çaldığını görmek ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kasadan para çalmak maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kasa dolusu para görmek kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kasada çok para görmek onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, zorlukların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında kasada kağıt para görmek keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, ayıplı yolara sapacağına delalet eder.

Kahve falında kasadan para almak müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında para dolu kasa görmek zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kasada para görmek çok kötü günler göreceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir