AnaSayfa / Genel / Kahve falında kasayla kiraz görmek

Kahve falında kasayla kiraz görmek

Kahve falında kasayla kiraz görmek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, sorunlarının tamamen biteceğine, bir sebeple falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, yıpranacağına, strese gireceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, edilen duaların tutacağına rivayet eder.

Kahve falında kasayla kiraz gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz veya söz verdiğiniz şeylerin altından kalkmanın fiziksel olarak mümkün olmadığını fark edebilirsiniz.

Kahve falında bir kasa kiraz görmek fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye alamet etmektedir.

Kahve falında kasayla kiraz görmek sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına inanılır.

Kahve falında kamyonet kasası görmek dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında kasalarda üzüm görmek insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine inanılır.

Kahve falında kasada elma görmek hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, atılan adımların zarar getireceğine işaret eder.

Kahve falında elma kasası görmek geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında kasadan para çalmak sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kasa taşımak sevineceğine ve mutlu olacağına, bazı iş birlikleri yapacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir