AnaSayfa / Genel / Kahve falında kasada calismak

Kahve falında kasada calismak

Kahve falında kasada calismak aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kasada calismak gördüyseniz:

  • Biraz sakin tonda konuşmakta fayda var.

Kahve falında kasalarla elma görmek hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine yorulur.

Kahve falında boş sebze kasası görmek kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, ticaretinin büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kasayla portakal görmek hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, zevkli ve güzel hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kasaya para koymak çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine tabir olunur.

Kahve falında bir kasa üzüm görmek büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında kasada calismak kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, bir daha kopmayacağına işaret eder.

Kahve falında ekmek kasası görmek ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kasada elma görmek verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir