AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kasa balık görmek

Kahve falında bir kasa balık görmek

Kahve falında bir kasa balık görmek insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, bir toplulukla beraber hareket edileceğine, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kasa balık gördüyseniz:

  • Acele hareket etmek, sorunlara neden olabilir.

Kahve falında kasayla balık görmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kasalarda balık görmek aile hayatının hayır getireceğine, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına işaret eder.

Kahve falında kasalarca balık görmek kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine işaret eder.

Kahve falında bir kasa balık görmek anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına işarettir.

Kahve falında kasa dolusu balık görmek imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kasayla balık almak gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine işaret eder.

Kahve falında kasada balık görmek sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına inanılır.

Kahve falında kasada şeftali görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir