AnaSayfa / Genel / Kahve falında kasayla balık almak

Kahve falında kasayla balık almak

Kahve falında kasayla balık almak maddi zarara uğrayacağına, hayır işleri ile uğraşılacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına yorulur.

Kahve falında kasayla balık almak gördüyseniz:

  • Sağlınızla ilgili bazı problemleriniz olabilir.

Kahve falında kasa dolusu balık görmek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, hayırlı bir evlat olacağına delalet eder.

Kahve falında kasalarda balık görmek maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine işaret eder.

Kahve falında kasayla balık almak hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kasayla balık görmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kasa balık görmek sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine alamet eder.

Kahve falında kasada balık görmek bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kasalarca balık görmek ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kasadan para çalmak hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir