AnaSayfa / Genel / Kahve falında kasalarca balık görmek

Kahve falında kasalarca balık görmek

Kahve falında kasalarca balık görmek tatsızlıkların aşılacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine işaret eder.

Kahve falında kasalarca balık gördüyseniz:

  • Aynı şekilde duygusal ilişkiler açısından da fazla şanslı değilsiniz.

Kahve falında kasada balık görmek elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına delalettir.

Kahve falında kasalarca balık görmek evliyseniz eşle iyi geçime, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kasalarda balık görmek yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine yorulur.

Kahve falında kasa dolusu balık görmek onu borçtan kurtaracağına, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında bir kasa balık görmek hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kasayla balık görmek temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, hasretin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kasayla balık almak hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında para kasası görmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir