AnaSayfa / Genel / Kahve falında kasayla balık görmek

Kahve falında kasayla balık görmek

Kahve falında kasayla balık görmek inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kasayla balık gördüyseniz:

  • Uzun vaadeli projeler başlatmak için iyi zamandasınız.

Kahve falında kasalarda balık görmek dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine inanılır.

Kahve falında kasada balık görmek rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, iyi halini yitireceğine delalettir.

Kahve falında kasa dolusu balık görmek maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kasalarca balık görmek çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına inanılır.

Kahve falında bir kasa balık görmek birikiminin artacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine işaret eder.

Kahve falında kasayla balık görmek hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kasayla balık almak mutlu ve hafif hissedeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında domates kasası görmek o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir