AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadınla yürümek

Kahve falında bir kadınla yürümek

Kahve falında bir kadınla yürümek istenen herşeye kavuşulacağına, azap çektiğine, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, her daim temkinli olacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında bir kadınla yürümek gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde, aile meselelerinizde veya iş hayatınızda bazı güçlüklerle karşılaşabilirsiniz.İnsanlarla sürtüşme meylindesiniz.

Kahve falında bir kadınla yürümek uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yaşlı kadınla yürümek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kadınla yürümek üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil bir alanda yürümek çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında cam kırıkları üzerinde yürümek sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya işarettir.

Kahve falında deniz kumunda yürümek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, sorunların zor bir durum yaşatacağına inanılır.

Kahve falında karlı havada yürümek o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kar altında yürümek hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir