AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadınla yürümek

Kahve falında kadınla yürümek

Kahve falında kadınla yürümek evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, büyük bir mala sahip olacağına, kendisinden hayır beklenemeyen dosta, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, karşılıksız bırakmayacağına işarettir.

Kahve falında kadınla yürümek gördüyseniz:

  • Bireysel ihtiyaçlarınızı arkada bırakabilirsiniz.

Kahve falında yaşlı kadınla yürümek huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına işaret eder.

Kahve falında bir kadınla yürümek işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, kendisine şifa olacağına işaret eder.

Kahve falında kadınla yürümek masabaşı bir işe girileceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında akan derede yürümek işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok hızlı yürümek rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına inanılır.

Kahve falında erkek bebek yürüdüğünü görmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine inanılır.

Kahve falında mezarların üzerinde yürümek çok büyük işler gerçekleştireceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sudan yürümek iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir